HOSOrthopedieservice: Michel Heetkamp
HOS is een afkorting voor Heetkamp Orthopedie Service en is opgericht door Michel Heetkamp.
Hij heeft ruim 20 jaar ervaring op orthopedisch gebied.
In 1999 heeft hij zijn eigen bedrijf opgezet om zijn vernieuwende ideëen en creativiteit vorm te kunnen geven.
Wij zijn een kleine orthopedische instrumentenmakerij die gespecialiseerd is in het aanmeten en vervaardigenen van arthrodese kokers en polsorthesen voor reuma- en dystrofie. Wij werken voor grote ziekenhuizen als het AMC.


DE FILOSOFIE

Het dragen van een orthese is een inbreuk op de vrijheid van elk persoon. Tegelijkertijd kan een orthese ook voor meer vrijheidsmogelijkheden zorgen. De orthese moet dan ook comfortabel zitten en dient de drager zo min mogelijk te belemmeren in het dagelijkse leven.
Daarom streeft HOS bij het maken van elke orthese naar perfectie en verfijning.
Onze kracht ligt in het zo dun en toch oersterk maken van al onze producten.

Extra service: Mensen met reuma of dystrofie krijgen bij ons een stukje extra service. Waar nodig bieden wij polskokers aan met een zachte binnenkant. Deze zelf ontworpen polskokers zijn gemaakt van natuurlijk materiaal.
Dit materiaal bevordert de bloedsomloop en zorgt voor minder pijn, koude handen of overgevoeligheid.

Speciaal voor kinderen: Bij kinderen besteden wij graag wat extra tijd, energie en creativiteit aan de afwerking van bijvoorbeeld arthrodese kokers. Elke look is bijna mogelijk van K3, spijkerstof tot legerstof. Zelf gekozen kleurencombinaties zitten ook in ons pakket. We merken dat kinderen apetrots zijn op hun eigen unieke orthese! ...en daar doen we het voor!
N.B. Op dit moment is het voor de kinderen mogelijk om via een speciaal ontwikkelde kleurplaat (pdf) zelf kleur te geven aan hun koker.